Comenzi telefonice: 0733 978 132

Email: office@mierealbine.ro

Produsul a fost adăugat în coş.
Vezi coşul Cum cumpăr?
Apăsati X pentru a continua cumpărăturile.

Miere Poliflora

Puteti comanda:

Miere poliflora
Miere poliflora
Cantitate: 500g
Pret: 13 RON
Miere poliflora
Miere poliflora
Cantitate: 1 kg
Pret: 25 RON
Miere poliflora
Miere poliflora
Cantitate: 7kg
Pret: 175 160 RON

Despre Mierea poliflora

Mierea poliflora rezulta din nectarul florilor mai multor plante, nici una fiind predominanta. Din acest motiv, gustul si culoarea pot fi diferite. Este considerata o miere "completa", fiind recomandata cel mai des pentru diferite afectiuni. Datorita compozitiei (zaharuri simple, glucoza si fructoza), este direct asimilabila. Mierea contine, in cantitati mici. Vitaminele grupului B si vitamina C.
Deasemenea, mierea contine enzime: invertază, amilază, catalază, acizi organici: lactic, gluconic, saruri minerale: fier, potasiu, calciu, fosfor. Mierea stimuleaza pofta de mancare, faciliteaza digestia, imbunătăteste activitatea inimii, ficatului, creste procentul de hemoglobina din sange. Mierea este indicata in cazurile de anorexie, in special la copii. Mierea de albine este de asemenea un bun remediu contra oboselii fizice sau intelectuale. Consumul de miere de albine poate preveni tulburarile de crestere, demineralizarea oaselor.
Are proprietăţi antibacteriene.
Conţinut energetic :3000 Kcal/kg.
Datorita naturaletii sale, mierea de albine cristalizeaza in timp. Aceasta nu îi afecteaza calitatile. Daca se prefera lichida, se va incalzi moderat (max 40 gr), pe baie de apa.