Comenzi telefonice: 0775 101 695

Email: office@mierealbine.ro

Produsul a fost adăugat în coş.
Vezi coşul Cum cumpăr?
Apăsati X pentru a continua cumpărăturile.

Apilarnil

Puteti comanda:

Apilarnil
Apilarnil
Cantitate: 100g
Pret: 100 80 RON

Descriere Apilarnil

Apilarnilul este un produs apicol biologic activ, obtinut pe baza produselor din stup, vitalizant, biotrofic, tonifiant si psihotonic, stimuleaza factorii naturali de aparare a organismului, ai sistemului imunitar (in literatura de specialitate este mentionat ca fiind posibil a avea efecte bune in cancer si SIDA).
Este un bun reglator al metabolismului corpului uman.
Datorita continutului relativ mare in testosteron, se recomanda sportivilor si persoanelor care depun un efort fizic mare.

Apilarnilul are consistenta si culoarea iaurtului. Este perisabil, de aceea se pastreaza numai congelat. La decongelare, se amesteca in miere, in proportie variabila. Cu cat concentratia este mai mare, cu atat timpul de pastrare este mai scurt. Recomandam o concentratie de 1/10 (50g apilarnil la 500g miere). Se pastreaza in frigider.

Livrare : In stare pura, apilarnilul se livreaza in Bucuresti, congelat. In provincie, se va expedia doar prin curier, in cutie frigorifica, sau prin Posta Romana, amestecat in miere,in proportia mentionata sau la indicatia clientului.

Contraindicatii : cu precautie in diabet.