Comenzi telefonice: 0733 978 132

Email: office@mierealbine.ro

Produsul a fost adăugat în coş.
Vezi coşul Cum cumpăr?
Apăsati X pentru a continua cumpărăturile.

Mixturi pline de sanatate!

Puteti comanda:

Pachetul Comoara din camara
Pachetul Comoara din camara
Cantitate: 2.5kg
Pret: 94 79 RON
Pachetul Energie Vie
Pachetul Energie Vie
Cantitate: 960g
Pret: 75 69 RON
Pachetul Dulce Mestesug
Pachetul Dulce Mestesug
Cantitate: 1.48kg
Pret: 72 58 RON
Pachetul Forta Naturii
Pachetul Forta Naturii
Cantitate: 1.8kg
Pret: 158 135 RON
Pachetul Dulce Mestesug anti-raceala
Pachetul Dulce Mestesug anti-raceala
Cantitate: 1.1kg
Pret: 106 95 RON

Despre pachetele Gradina cu Stupi

Pachatele 'Gradina cu Stupi' sunt perfecte pentru intarirea sistemului imunitar, inlaturarea oboselii si imbunatatirea starii fizice si psihice a organismului.

Pachetul "Comoara din cămară" contine 5 borcane de miere delicioasa a cate 500g: miere de tei, miere de mai mana, miere de salcam, miere poliflora si miere de rapita. Este mixtul perfect pentru a incerca gustul celor 5 tipuri de miere.
Pachetul "Energie" contine cate 1 borcan de 240g din fiecare energizant: Apitotal, Apivita, Apiprop si Apimun. Amestecurile energizante contin o gama variata de produse apicole, sunt pline de energie si substante benefice corpului.
Pachetul "Dulce mestesug" contine 1 borcan 240g Apitotal, 1 borcan 240g Apivita, 1 borcan 500g miere de rapita si 1 borcan 500g miere de mana. Combinatia perfecta pentru gust si energie!
Pachetul "Forta naturii" contine 3 borcane de miere a cate 500g: miere de mai tei, miere de salcam, miere de mana, 1 borcan 100g pastura, 1 borcan 200 grame de polen crud si 11g laptisor de matca. Acest pachet este perfect pentru a gusta din tipurile noastre de miere naturale si pentru a consuma cele mai cunoscute produse apicole cum sunt laptisorul de matca, pastura si polenul pline de substante nutritive pentru organism.
Pachetul "Dulce mestesug anti-raceala" raceala are in compozitia sa 5 produse, doua dintre cele mai apreciate tipuri de miere din Romania, mierea de salcam si cea de mana. Mierea de salcam calmeaza tusea, iar mierea de mana previne raceala sau ajuta la o mai rapida vindecare datorita vitaminelor si sarurilor minerale. Apivita, datorita vitaminei C din catina, proprietatilor antibiotice si antivirale ale laptisorului de matca si continutului de proteine vegetale si vitamine din polen contribuie , de asemenea la intarirea sistemului imunitar. Tinctura de propolis are un puternic efect bactericid si ajuta la combaterea inflamarii gatului. Pastura este recomandata in combaterea anemiilor, stresului, reglarea tranzitului intestinal,