Comenzi telefonice: 0733 978 132

Email: office@mierealbine.ro

Produsul a fost adăugat în coş.
Vezi coşul Cum cumpăr?
Apăsati X pentru a continua cumpărăturile.

grădina cu stupi si misiunea noastră

Cine sunt?

Numele meu este Doru Dinu; mă ocup cu apicultura de la 16 ani. Am învăţat tainele creşterii albinelor de la bunicul meu, Dinu Florea, apicultorul "C.A.P" Vârtoapele, Teleorman.

Am ramas cu doar 5 stupi de la bunicul meu. Atunci am văzut că teoria şi practica sunt două lucruri diferite. Anul următor am ieşit din iarnă doar cu un stup, dar deja deprinsesem secretele de bază strict necesare întreţinerii unui stup de albine. De atunci, am avut ca şi pasiune creşterea albinelor, chiar dacă în timpul liceului şi apoi al facultăţii am fost departe de stupină. În această perioadă, doar ocazional am vândut miere, zona stupinii mele nefiind propice apiculturii.

De ce Gradina cu stupi?

In copilarie, obisnuiam sa ma refer la gradina din spatele casei ca fiind Gradina cu Stupi, locul in care imi petreceam toata ziua intre albine, fie invatand secrete despre apicultura de la bunicul meu, fie citind la umbra copacilor sau pe marginea helesteului.
Mi-am petrecut tot timpul in natura si vreau sa ofer acelasi lucru: miere pura, produse apicole fara adaosuri de nici un fel, mestesugite in gradina..

Traditia familiei noastre incepe in anul 1945. Impreuna, oferim produse apicole naturale din stup de mai bine de 30 de ani, iar de 15 ani online, pe site-ul nostru www.mierealbine.ro.
Am fost primul magazin online apicol din Romania, site-ul nostru fiind inregistrat in anul 2006. De atunci am servit mii de clienti.
Suntem site-ul de referinta in domeniul produselor apicole, articolele noastre fiind preluate de zeci de alte site-uri romanesti din domeniul apicol, sanatate, nutritie, ziare, stiri si asa mai departe..

Despre stupină

În prezent, am 250 familii de albine, întreţinute în stupi multietajati. Stupii sunt amplasaţi în două stupine, cea de bază la Parcul Natural Comana, iar cealaltă la marginea Bucureştiului. Bineinteles, stupii sunt mobili, pentru a putea fi mutati in fiecare an la padurile de salcam, culturile de rapita si asa mai departe.
Comercializez toate produsele stupului (miere poliflora, miere de salcam, miere de tei, miere de mai, miere de rapita, polen, pastura, laptisor de matca, propolis, apilarnil, faguri cu miere, ceara si altele), familii de albine, nuclee de albine pe 3 si 5 rame, matci imperecheate.
Puteti vedea, deasemenea, video si poze de la stupina.