Miere poliflora Miere de salcam Miere de mai 2015 Miere de rapita Miere de tei Reteta Monicai Tatoiu Polen Pastura Propolis faguri miere Laptisor de matca Apilarnil Energizante apicole Ceara Capacele faguri
Retete Echipament Apicol

Apilarnil

Puteti comanda :

Apilarnil 2015
Cantitate : 50g
Pret : 50 RON


Atentie! Pentru a alege o alta cantitate , adaugati 1 unitate din produsul dorit in cos. Cand vi se cer datele pentru livrare , specificati in campul "Observatii" cantiatatea dorita
Daca aplicatia "Cos de cumparare" nu functioneaza sau intampinati dificultati folosind-o, utilizati formularul vechi de comanda.

Apilarnilul este un produs apicol biologic activ, obtinut pe baza produselor din stup, vitalizant, biotrofic, tonifiant si psihotonic, potenteaza factorii naturali de aparare a organismului, a sistemului imunitar ( in literatura de specialitate este mentionat ca fiind posibil a avea efecte bune in cancer si SIDA).
Este un bun reglator al metabolismului corpului uman.
Datorita continutului relativ mare in testosteron, se recomanda sportivilor si persoanelor care depun un efort fizic mare.

Apilarnilul are consistenta si culoarea iaurtului. Este perisabil, de aceea se pastreaza numai congelat. La decongelare, se amesteca in miere, in proportie variabila. Cu cat concentratia este mai mare, cu atat timpul de pastrare este mai scurt. Recomandam o concentratie de 1/10 (50g apilarnil la 500g miere). Se pastreaza in frigider.

Livrare :
In stare pura, apilarnilul se livreaza in Bucuresti, congelat. In provincie, se va expedia doar prin curier, in cutie frigorifica, sau prin Posta Romana, amestecat in miere,in proportia mentionata sau la indicatia clientului .

Contraindicatii : cu precautie in diabet

Cosul de cumparaturi
Produs Cantitate Pret
Nu aveti nici un produs in cos
cos cumparaturi
RON

Cosul nu functioneaza?
    Comanda minima este de 50 RON, iar in Bucuresti 100 RON. Livrarea se face la domiciliu, in Bucuresti (GRATUIT) si prin ramburs postal ( plata la livrarea coletului) in alta localitate